петак, 24. фебруар 2012.

Нови скандал у ЛДП-у...Јово Капичић куповао вијагру на улици


Београд, 24.феб.2012.
   Симпатизер странке и један од важнијих гостију на конгресу  ЛДП-а Јово Капичић пре неколико дана  ухваћен је и приведен јер је куповао вијагру без рецепта. Полиција је Капичића зауставила приликом примопредаје пакетића у коме се се налазиле две таблете вијагре. Капичић је ове таблете куповао од познатог београдског дилера Шонета.
  Капичић је признао да је вијагру купио за себе, да лекар није желео да му препише рецепт, па је посегао за куповином на црном тржишту. Полиција га је привела и написана му је прекршајна пријава. Како сазнајемо из извора блиских истрази ово није први пут да је Капичић куповао вијагру на црном тржишту.
  Јово Капичић је био недоступан за медије, а функционери ЛДП-а нису желели да коментаришу, овај случај, правдајући се чињеницом да је судски поступак у току. Неки су тврдили да је све ово део предизборне кампање и још један покушај власти да нанесе штету ЛДП-у  и Преокрету.  У међувремену су се својим текстовима огласили Светислав Басара, Теофил Панчић и други, који су листом стали на Капичићеву страну. И они тврде да је ово само покушај дискредитације Капичића, тврди се да је то његова приватна ствар и да је ово покушај његове политичке ликвидације.
   „Развратник“ је етикета која ће увек пратити Капичића, и којом ће  политички противници покушавати да га дискредитују!“ каже Панчић у свом тексту.
Јавност је различито реаговала на овај случај.
 „Шта ће ти пензија, здравствено осугурање, избарани лекар, кад по  вијагру мораш сам и то на улицу...“, шаљиво  је прокоментарисао Небојша Пајкић!
Ненад Чанак је Капичићу поручио да је боље да се учланио у ПУПС, тамо би вијагру добио преко синдиката.
 „Без коментара!“ било је једино што смо чули од чланова ПУПС-а када смо их питали да прокоментаришу овај случај и Чанкову изјаву!

Популарни постови