уторак, 31. јул 2012.

Невена Аџемовић председник скупштинског одбора за односе са руским милијардерима и арапским шеицима.


Права особа на правом месту
Бивша чланица групе Моделс ,Невена Аџемовић и званично је постала посланица у Скупштини Србије. Она је изабрана на посланичкој листи  Српске напредне странке и ускоро би требало да постане председник скупштинског одбора који ће се бавити односима са руским милијардерима и арапским шеицима.
„Циљ овог одбора ће бити привлачење страних инвестиција. Невена Аџемовић је годинама одржавала односе  са представницима крупног капитала из Русије и земаља Блиског истока и самим тим је најквалификованија за ту функцију. Њено богато искуство може бити пресудно у привлачењу  инвеститора..“, сматра Небојша Стефановић, председник српског парламента.
Невена Аџемовић је још за време своје певачке каријере имала доста добре односе са бизнисменима из Русије, и арапског света. Неке њене колегинице су се захваљујући томе и удале и постале део светског џет сета. За разлику од њих Невена је одлучила да остане у земљи и  искуство које је годинама стицала је несебично ставила у функцију развоја државе.  Сматра да ће јој тако остварени контакти помоћи да оствари још дубљу сарадњу са потенцијалним инвеститорима и да ће успети да их убеди да свој новац уложе у Србију.
 „У ранијем периоду имала сам плодне  односе са људима из руског и арапског бизниса. Сада као председник скупштинског одбора имаћу прилику да те односе још продубим и надам се да ћемо у једном партнерском односу сарађивати на обострано задовољство.“ каже бивша "Моделсица" овим поводом за Мр. Гоод.

Популарни постови