петак, 24. мај 2013.

Михајловић: У Белгији ћемо показати да наши претходни резултати нису случајност



Београд, 24.05.2013, (Мр.Гоод) -Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић сматра да је утакмица у Белгији изузетно важна за његов тим који има прилику да настави свој резултатски низ из досадашњег тока квалификација. Михајловић одбацује тврдње критичара који тврде да су претходни резултати плод среће и случаја и тврди да ће дуел у Бриселу потврдити да овај тим заслужује место на ком се тренутно налази.
-Иза нас је врло успешан циклус квалификација и не сумњам да ће момци из репрезантацији наставити у истом ритму и у следећем колу против Белгије-оптимиста је Михајловић. –Наши досадашњи резултати нису пали са неба, овај тим својим квалитетом, радом и приступом игри потпуно заслужује место на коме се налази.Критика увек има, али оне нас превише не дотичу, радимо пуном паром и са великим оптимизмом дочекује наредне дуеле у квалификацијама.
Михајловићев оптимизам деле и репрезентативци који жељно очекују сусрет са Белгијом.Они очекују да ће поновити добру игру из прве утакмице ова два тима у Београду и тако задржати број бодова који  имају на свом конту.

Популарни постови