четвртак, 6. јун 2013.

Рон Џереми прихватио улогу Радашина у порно верзији „Село гори, а баба се чешља“



Лос Анђелес, 06.06.2013. (Мр. Гоод) -Чувени порно глумац Рон Џереми враћа се послу након изласка из болнице где је био због срчаних проблема, а један од његових  првих пројеката биће улога Радашина у порно верзији серије Село гори, а баба се чешља, објављено је данас на његовом званичном сајту. Џереми је велики поштовалац рада Радоша Бајића и без размишљања је прихватио понуду за снимање-кажу његови агенти.
-Рон је неколико пута одгледао серију и изузетно је узбуђен због могућности да оживи Радашинов лик. Он се нада да ће успети да дочара његов прави карактер и вредно се спрема за улогу-каже Џон Гоулдман, Џеремијев агент. 
Рон Џереми који је у каријери снимио преко две хиљаде филмова сматра да ће улога Радашина бити врхунац његове каријере, а многи сумњају да ће ово бити његов опроштај од порно каријере.
-Рон је увек желео да оде са сцене на врхунцу, а овај филм му даје прилику за то. Не могу још увек да откривам његове планове, пред нама је снимање "Село гори , а баба се чешља", а шта ће бити после, видећемо-загонетан је његов агент.
Порно верзија популарне серије ће покушати да дочара амбијент српког села и традиционалне сексуалне игре које се на њему дешавају. За ту сврху, екипа која ће радити на филму већ је боравила у Србији како би прикупила што више сазнања о позама које наш народ традиционално примењује током секса. Снимање би могло да почне већ у јулу, а светска премијера ће вероватно бити у Београду у биоскопу Партизан.

Популарни постови