четвртак, 11. јул 2013.

Дан у Влади Великог брата

У току је ванредно избацивање министара из Владе "Великог брата". Ко остаје, а ко напушта Владу ?


Ових дана се очекује прво избацивање из Владе ВБ. Према нашој анкети на порталу најмање ваших гласова имају напредњак Горан Кнежевић и социјалиста Жарко Обрадовић.

Сви министри су весели, певају и играју. Не знају шта их очекује.

Велики брат позива Ивицу и Млађана у исповедаоницу.
- Да ли сте вас двојица учествовали у неким владиним реконструкцијама?
Ивица: "Бројим. Могао бих доста тога да набројим. Најчешће је било то када је било ратовање, када сам отимао помоћ за избеглице, прикупљао разне кофере"
Млађан:-"Певањем, учествовао сам, ево пре него што сам ушло, певао сам за раднике без акција, и за напуштене деоничаре "Поштанске штедионице", ја сам конкретно за то да се узме кеш за нешто и однесе коме треба."

Велики брат је и њих обавестио да ће сада учествовати у Владиној реконструкцији.
- Може наравноо, само не знамо о чему се ради, да ли можемо некако конкретно... Имаш брате наш пристанак - био је конкретан Ивица.

Наставак ћете имати прилику да пратите централној информативној емисији "Дневник" РТС-а у 19:30.
Видећемо ко од министара је имао прилику да учествује у некој реконструкцији Владе и како ће одреаговати на изненађења које им је Велики брат припремио.

Имате 10 минута да се сви спакујете, викнула је Славица Ђукић Дејановић. Министри су бурно одреаговали. "Да се спакујемо?" "Ма беееежи бре" "Шта је овооо" "Знате ли ви колико афера имамо?" "Ма не могу сад то", били су само неки коментари збуњених министара.
Следи велико изненађење. Министри ни не слуте да је у току избацивање још једног станара зграде у Немањиној. Вероватно ни не слуте шта им се спрема док ужурбано траже своје ствари и мрмљају што морају да се пакују.

"Пре десетак минута смо рекли министрима да се спакују, а управо им саопштавамо и зашто. Добро вече , обратила се водитељка "Дневника" министрима. "Имам једну лошу вест. Вечерас сте сви номиновани! Баш сви! А имам и лошију вест од те...а то је да ће неко од вас напустити Владу, није виц, није шала и није Први април. Чујемо се мало касније", завршила је водитељка.

Креће профил укућана који би могли да изађу !!! Ко су ваши фаворити ???

Какав ће тек хаос да настане у згради у Немањиној, остаје нам да пратимо сутра укључења и преглед дана.

Дарко Крчмар

Популарни постови