четвртак, 26. децембар 2013.

Вучић поломио кваку на вратима свог стана јер га је добио од државе


Београд, 26. 12. 2013. ( Мр. Гоод) -Први потредседник владе Александар Вучић поломио је кваку на улазним вратима свог стана када се сетио да га је добио од државе, сазнаје Мр. Гоод од комшије који се случајно затекао у близини.
-Вучић је стан добио 1999. године, непосредно пред бомбардовање. Пошто је убрзо почео рат Вучић није имао довољно времена да размишља о трошку који је држава претрпела када му је доделила тај стан. Касније је просто заборавио на ту чињеницу.  Јуче је нешто претурао по папирима покушавајући да открије ко се све обогатио на грбачи државе па је налетео и на одлуку владе којом му се додељује стан. Можете мислити колико је био бесан када је схватио како су прошле владе крчмиле државну имовину- сазнајемо из извора блиских Вучићу.
Први потпредседник владе је почео да виче по стану, помињући  "банду лоповску",  а колико је био бесан показује и чињеница да је излазећи из стана поломио кваку на улазним вратима пошто их је свом снагом залупио. Вучић је толико бесан због овог сазнања да је одлучио да напусти овај стан на неко време. У ту сврху већ је наложио владиним службама да обезбеде стан који му припада као потпредседнику владе и у коме планира да живи до краја мандата.

Популарни постови