петак, 8. јун 2012.

ДС: „Смака света ће ипак бити!“


8.6.2012. Београд -Демократска Странка се јутрос огласила саопштењем да ће због избора Томислава Николића на место председника Србије ипак доћи до смака света који је заказан за 21.12.2012. Како ДС наводи у саопштењу та странка је у преговарала о одлагању овог догађаја али резултати председничких избора су утицали на то да је смак света сада готово немогуће спречити!
Ко је одговоран?
  „Пре избора, наша Влада је потписала уговор о разумевању са Свевишњим, и он је био спреман да одложи смак света за неки наредни период, али резултат председничких избора је нови моменат и сада је дефинитивно да ће се смак света догодити 21.12.2012. као што је раније и било планирано.  Портпарол Свевишњег у виду грма који гори се јуче обратио медијима и обавестио јавност о одлуци да ипак изазове пропаст света. Свима је познато да Свевишњи води рачуна о политичким приликама у Србији и да је и сам изненађен избором Николића за председника, и то је разлог због кога је одлучио да промени своју одлуку о одлагању  овог догађаја. Председник наше партије  Борис Тадић ће се у наредном периоду састати са Свевишњим како би покушао да га убеди да промени своју одлуку.  Уколико ДС формира нову Владу Србије учинићемо све како би се смак света одложио, што би омогућило даљи наставак евроинтеграција и бољи живот грађана Србије. Уколико преговори не успеју, наша влада ће учинити све да спремно дочека смак света који може бити велика шанса за Србију и уколико га добро искористимо, успећемо да смањимо незапосленост што је тренутно горући проблем у држави.“
Борисав Аћимовић  члан „Центра за небеске студије“ и велики познавалац  дешавања на небу, каже да је ова одлука упозорење Србији и први јасан сигнал да су на изборима направили погрешну одлуку.
„ Ставови Свевишњег су одавно познати и резултати председничких избора су га дефинитивно преломили да донесе овакву одлуку. Ово је још јдан од доказа да је интелектуална елита са својом акцијом „белих листића“ направила медвеђу услугу Србији. Ова одлука ће сигурно утицати на даљи наставак европског пута и успорити развој  земље. Због овога ће трпети наша економија, а многи инфрастуктурни пројекти ће бити онемогућени. Николићеве неопрезне изјаве су већ узбуркале духове у региону и реакција Свевишњег и Небеског савета је била очекивана. Будућност је врло неизвесна, точак догађаја се покренуо и не видим шта може да га заустави. “
СНС одбацује одговорност за овај случај и наводи да је за ово одговорна Влада ДС-а. Како кажу они ће врло брзо ступити у контакт са Небеским саветом , да би спречили овакав развој догађаја. Такође  СНС изражава очекивања да ће  Свевишњи у скоро посетити Србију како би све дилеме око политике новог председника биле разрешене на обострано задовољство.

Популарни постови