четвртак, 13. септембар 2012.

Пензионер нестрпљиво очекује ред за нови ајфон



Нови модел ајфона, шесте генерације представљен је у Калифорнији. Продаја овог модела требало би да почне 21. септембра, за сада само у Америци. Трговински ланци се већ увелико спремају за поплаву купаца и неизбежне редове који прате појаву сваког новог ајфон модела.
Ајфон 5, како се зове нови модел, нуди прегршт нових апликација и техничких решења која ће одговорити на све захтеве корисника.
Колика је његова популарност, сведочи и чињеница да су  чак и пензионери у Србији врло заинтересовани за његову дистрибуцију на домаћем тржишту. Већ увелико се распитују код овлашћених дистрибутера и спремају за чекање у редовима.
-Јако сам узбуђен због новог модела ајфона. Нестрпљиво очекујем образовање редова када се појави на  српском тржишту.-прича Борисав Аћимовић, пензионер из Београда.- Испратио сам његову промоцију у САД и мислим да ће његове перфомансе изазвати велико интересовање и омогућити формирање дугачких редова испред њиховог представништва у Србији. Мислим да је јако битно да Србија прати светске трендове, у САД је нормално да људи сатима чекају испред продавница, чак и спавају испред њих како би дошли до новог модела ајфона.Појава Ајфон-а 5 омогућава  мени и мојим вршњацима  остваривање нових контаката, дружење и све оно што иде уз чекање у редовима. Такође, то нас враћа у неки период када смо били млађи, ведрији и када су редови били наша свакодневица којој смо се сви радовали-закључује Аћимовић.
Чињеница да је нови ајфон скуп за српске услове, самим тим неприступачан за  пензионерски стандард неће Аћимовића омести у својој намери да сачека у реду за његову куповину,  јер се води стиховима Десанке Максимовић "Срећа је лепа само док се чека!"

Популарни постови