петак, 21. септембар 2012.

Клинт Иствуд задовољан како се Вучић снашао у улози „Прљавог Харија“



Чувени холивудски глумац и режисер Клинт Иствуд изјавио је данас да је више него одушевљен ликом инспектора Харија Калахана кога је у српској верзији оживео Александар Вучић. Иствуд, који  је „Прљавог Харија“ глумио у 5 филмова и управо овом лику  дугује своју светску славу,  пажљиво прати наступе Александра Вучића у тој улози и импресиониран је Вучићевом глумом.
-Режисер је одабрао правог глумаца,висок и витак доста подсећа на мене из млађих дана- сматра Иствуд, -Вучић  одлично глуми бескомпромисног борца против криминала чиме потврђује да је рођен за ту улогу.. Додатну тежину Вучићевој глуми даје и то што све сцене снима сам без помоћи каскадера.
Иствуд има и разумевање за нову концепцију, којој су прибегли аутори серијала, а која искључује пуцњаву, јурњаву аутомобилима и сличне акционе сцене.
-Схватам да је ово ново доба, свет се доста променио од кад сам ја снимао Прљавог Харија. Уосталом мора постојати разлика између америчке и српске верзије, иначе би то било пуко копирање. У сваком случају Вучић се за сада одлично сналази и једва чекам да видим наставак серијала. –искрен је чувени глумац.
Александар Вучић је поласкан Иствудовим мишљењем о његовој глуми. Каже и да је целог живота себе замишљао у улози „Прљавог Харија“ и да је пресрећан што му се испунио сан да га и одглуми!   

Популарни постови