петак, 26. октобар 2012.

Политичар продао невиност за 780 000 евра купцу из Србије

Радња у којој можете купити невиност!
Београд, 25. Октобар 2012,( Мр. Гоод) - Како би прикупио новац за своју нову кућу, српски политичар Б.С. покренуо је аукцију на којој је понудио оно што му је највредније-своју невиност. Аукција је јуче завршена, а највећу понуду дао је један српски бизнисмен под псеудонимом Тај Кун, који је понудио чак 780 000 евра и тако надмашио остале учеснике у аукцији.
-Ако некоме продате невиност за новац само једном, за само одређену прилику то не значи да сте се продали и да сте корумпирани - тврди Б.С. – Овако зарађен новац ће бити искоришћен за хумане сврхе, конкретно за изградњу моје нове куће, ја сам човек који и даље верује у идеале и на овај начин ћу помоћи себи и својој породици- одбацује све оптужбе Б.С.
Губљене невиности неће бити забележено телевизијским камерама јер су се и купац и Б.С. договорили да све остане у четири ока. Б.С. ће бити подвргнут ригорозним прегледима како би се утврдило да је заиста невин, а Тај Кун ће морати да приложи банкарску гаранцију на 780 000 евра којима ће платити невиност Б.С.
-Политичари су у и раније продавали невиност, али цео процес није био овако транспарентан- каже Борисав Аћимовић, политички аналитичар. – Ово је доказ да се околности у Србији полако али сигурно поправљају поготову кад је реч о увек контроверзном односу бизниса и политике.
Идеја: Продала невиност за 780 000 долара.

Популарни постови