субота, 27. октобар 2012.

Маријана Матеус дизајнирала књигу уз коју изгледате паметније

27. октобар 2012. Београд, (Мр. Гоод) - Позната модна креаторка и списатељица Маријана Матеус одлучила је да уједини  своје  професионалне страсти и за нову сезону дизајнирала  колекцију књига која ономе ко је носи даје паметнији изглед. По њеним речима ради се о унисекс моделима који ће фино пристајати како дамама тако и јачем полу који воли сведеност и елегантне линије.
-Модерни свет поставља пред  људе нове захтеве, није више довољно изгледати само лепо већ уз то треба оставити утисак паметне, образоване и продуховљене особе, каже Маријана. –Моја нова колекција књига  све то обезбеђује и особе које ову књигу држе у рукама гарантовану одају утисак паметне особе.-уверена је Маријана у успех своје нове колекције.
 Корице књиге су модерно дизајниране, а у понуди ће се наћи модели у више боја и величина у зависности од афинитета купца.
-Књига одлично пристаје уз сваки стајлинг, могу је носити успешни пословни људи, спортисти као и припадници џет сета-оцењује, модни стилиста, Ашок Мурти-Оригинална идеја, модеран, помало провокативан дизајн, Маријана је овом колекцијом поставиле  нове стандарде на српској модној сцени- не крије Мурти  своје одушевљење.
Први модел који ће се ускоро наћи на тржишту прављен је за период јесен-зима, Маријана нам је открила да врло брзо можемо очекивати и моделе за остале годишње периоде који ће понудити и нова дизајнерска решења . Такође, Маријана има и идеју да следеће године лансира парфем са мирисом библиотеке за све оне који желе да нагласе свој паметан изглед.
 

Популарни постови