петак, 10. август 2012.

Ђоковић и Теодор фон Бург у ТВ Слагалици одлучују ко је од њих двојице већа звезда у Србији


До скора неприкосновено најпопуларнији Србин у земљи и свету добио је конкуренцију у виду младог математичара Теодора фон Бурга који је исто као Ноле у својој области достигао сам светски врх. Јавност у Србији поделила се око тога чији успех је већи и ко је више урадио за Србију и њену промоцију у свету. Бурне полемике које су вођене у  медијима и интернету су таман почеле да се стишавају када је Ђоковић као прави шампион одлучио да одговори на рукавицу бачену у лице и изазвао младог фон Бурга на меч који ће недвосмислено дати одговор ко је од њих двојице бољи и тако разрешити све дилеме око тога чија звезда у овом моменту јаче сија.
Меч ће се одржати на најрелевантнијем месту које постоји и чији резултат нико у Србији неће довести у питање.Двојица великана ће копља укрстити  у квизу  ТВ Слагалица у спектаклу који ће у директном преносу моћи да види цела  Србија.
Ђоковић се на овакав потез одлучио после тврдњи да је много лакше тапкати лоптицу него решавати математичке задатке. Новак се увелико спрема, све је посветио овом мечу, па у том контексту треба посматрати и његове слабије резултате на тениском терену.
Из кругова блиских Ђоковићу сазнајемо да Ђоковић неуморно тренира скочка и вежба проналажење најдуже речи где мисли да може да однесе превагу у односу на фон Бурга. Теодор је изазов прихватио и у овом моменту РТС ради на припремама за овај спектакл. Меч ће вероватно преносити Аца Стојановић уз помоћ водитељки "Слагалице", а судија ће бити незаобилазна Милка Цанић.
Овим поводом смо назвали госпођу Цанић како би добили њен коментар, али смо успели  да чујемо само :“Добро вече!“, а веза се затим прекинула.

Популарни постови