субота, 24. новембар 2012.

Истраживање: Алкохол најбоље средство за улепшавање жена


Истраживање Института за естетику и моду из Сремске Каменице урађено за потребе неколико модних кућа и козметичких компанија показало је да је алкохол убедљиво најефектније средство за улепшавање жена. Наиме, 90 посто анкетираних мушкараца потврдило је да им жене изгледају много лепше после неколико попијених пића. По резултатима истраживања алкохолна пића конзумирана од стране мушкарца делују ефикасније на женску лепоту од свих козметичких третмана и модних детаља. Фризура, витак стас, елеганција имају апсолутно занемарљив утицај на мушкарце показују резултати. Кључ женске лепоте крије се у количини алкохола у крви посматрача, поручује ово истраживање.
-Истраживање је рађено на репрезентативном узорку од 5000 мушкараца и његови резултати су више него релевантни- тврди Борисав Аћимовић, шеф истраживажког тима овог института. –Огроман проценат анкетираних мушкараца потврдио је да им жене изгледају много лепше већ после попијеног трећег пића, и да стајлинг жене уопште није пресудан када је оцењивање лепоте у питању. Исти резултати забележени су и за ожењене и неожењене мушкарце,а интересантно је да је чак 30 посто мушкараца открило да им после 3 попијена алкохолна пића чак и рођена жена изгледа лепо и сексипилно.
-Модна индустрија је шокирана овим резултатиама -тврди  познати стилиста, Ашок Мурти.-У овом моменту се анализирају резултати истраживања и донесе стратешке одлуке када је будућност индустрије у питању. Највероватније да ће доћи до потпуне револуције у модној индустрији,која ће се убудуће окренути дизајнирању алкохолних пића како би женама омогућиле да изгледају лепше у очима мушкараца.  

Популарни постови