понедељак, 12. новембар 2012.

Прелазак Весића у ФК Црвена Звезда најбољи потез КК Црвена Звезда!



Звездаши цене  оно што је Весић учинио за Звезду

Бура на Маракани се не смирује, други узастопни пораз, приче о милионским дуговима, скорашњи одлазак председника Лукића су теме о којима се ових дана на Маракани наглас ћути.  Навијачи некадашњег европског великана су оштрицу своје критике усмерили ка Горану Весићу, који у клубу обавља функцију саветника председника. Револтиран скандирањем навијача,после пораза од ОФК Беокрада, Весић је демонстративно окренуо леђа новинарима и изашао са стадиона.

Председник ФК Црвена Звезда  Владан Лукић стао је у одбрану свог саветника.- Горан Весић је велики Звездаш и прилично тешко му је све ово пало. Стојим иза своје одлуке да га поставим на место саветника, мислим да је то одлука која је донета у најбољем интересу Кошаркашког клуба Црвена Звезда.Сви знамо да је Горан био један од водећих људи у кошаркашком клубу и творац идеје о Европској Црвеној Звезди. И ето видите само неколико година пошто је под притиском навијача отишао из кошаркашког клуба, Звезда је успела да формира респектабилан тим, доведе права појачања и постане главни фаворит за титулу. Очекујем да и у фудбалском клубу Весић настави своју спортску мисију и да коју годину по његовом одласку, овај клуб  заузме своје заслужено место на европској сцени.
Навијачи Звезде су прихватили објашњење Лукића и сада мало другачије гледају на ситуацију у клубу.
-Одреаговали смо прилично емотивно после пораза, титула сада, ипак,изгледа прилично далеко. Председник Лукић је ипак дао добро објашњење Весићевог рада, на моменат смо заборавили колико је његов одлазак значио за КК Црвена Звезда, надамо се да ће отићи са Лукићем и тако као прави Звездаш дати свој допринос повратку Звезде на стазе старе славе.-каже Небојша Јевтовић, један од ветерана Звездиног Севера!

Популарни постови