среда, 22. мај 2013.

Човек који верује да се у Србији поштење исплати опет покушао бекство из „Лазе Лазаревић“



Београд, 22.05. 2013, (Мр. Гоод) -Предраг М. који верује да се у Србији поштење исплати синоћ је трећи пут овог месеца спречен приликом покушаја бекства из специјалне болнице за психијатријске болести " Др Лаза Лазаревић ". Упркос отпору он је савладан и враћен у болницу где је подвргнут терапији и његово стање је тренутно стабилно.
По речима доктора, поремећај од кога болује Предраг.М.  је изузетно редак и за њега још увек не постоји адекватна терапија.
-Ради се о изузетно ретком поремећају који се манифестује тако што пацијент улаже свој новац у пословне подухвате и покушава да ради поштено. Он нема везе у политици, редовно измирује своје обавезе према повериоцима и држави, плаћа своје раднике и на крају такво понашање доводи до потпуног финансијског дебакла. Срећом, породица је интервенисала чим је приметила прве симптоме и наши доктори од тада брину о пацијенту. Он јесте више пута покушао бекство, али очекујемо да ће напори наших колега дати резултата и да ће пацијент схватити да се ради само о његовим илузијама.-објашњава Др Борисав Аћимовић.
Доктор Аћимовић позива грађане да обрате пажњу на понашање својих најближих и да реагују чим примете чудно понашање. -Иако се ради о ретком случају, он може имати катастрофалне последице, зато пажљиво посматрајте понашање својих најближих. Уколико приметите да редовно плаћа струју, воду, грејање...одмах позовите лекара јер и у овом случају важи правило"Боље спречити него лечити".

Популарни постови