петак, 27. јул 2012.

Вучић:“Сви који су учествовали у корупцији ће бити ухапшени,изузев Дачића и Динкића и евентуално Палме!“


Нови Премијер Србије Ивица Дачић је у свом експозеу као један од главних циљева нове владе навео борбу против корупције и како сазнајемо дао Александру Вучићу апсолутно одрешене руке по овом питању. Александар Вучић је данас изабран за министра одбране и потпредседника владе који ће координисати службама безбедност и борбом против корупције. Одмах после полагање заклетве у Скупштини Србије Вучић је одржао конференцију за штампу у којој је најавио оштру и бескомпромисну борбу против корупције.
Вучић је најавио да ће у тој борби кренути од врха и да ће .убрзо бити ухапшени сви они који су учествовали у корупцији осим Дачића и Динкића, и евентуално Палме.
 „Корупција изједа све поре друштва и никоме не смемо прогледати кроз прсте уколико желимо да од Србије направимо здраво друштво. Годинама су политичке партије легло корупције и са тим се мора прекинути. Неће бити трулих компромиса као у претходном периоду, неће више бити недодирљивих без обзира којој партији припадају.Нико ко је учествовао у корупционапким радњама неће бити поштеђен изузев Дачића и Динкића и можда Палме!“, најавио је Вучић.
Коалициони партнери, а нарочито Дачић, Динкић и Драган Марковић Палма су безрезервно подржали овакав Вучићев став и како кажу надају се да ће у сарадњи  са њим остварити ове циљеве.



Популарни постови