недеља, 12. август 2012.

Доказано: систем Х.А.А.Р.П. повећава параноју код теоретичара завере


 Институт  за параноичне активности из Сремске Каменице данас је представио своје истраживање којим недвосмислено доказује да Х.А.А.Р.П. систем  својим деловањем  доводи до повећања параноје код теоретичара завере. Од када је објављена вест о инсталирању Х.А.A.Р.П.-a у близини Барајева индекс параноје је нагло порастао оборивши досадашњи рекорд који је забележен приликом пораза Ђоковића у полуфиналу овогодишњег Вимблдона.
„Од објављивања вести о Х.А.А.Р.П. у који је постављен у Србији индекс параноје код теоретичара завере је порастао за читавих 37 %. Наше истраживање је ове резултате недвосмислено довело у везу са Х.А.А.Р.П. системом  и тиме потврдило злокобан утицај који ова инсталација има на психу грађана Србије. У овом моменту врше се  истраживања које ће нам дати одговор колики је утицај Х.А.А.Р.П.-a на сушу, земљотресе у региону и свету и смањење промета у Гучи. Иако, као научник, још увек немам апсолутно тачне податке сви досадашњи показатељи говоре да  Х.А.А.Р.П. има велики, пресудан, утицај на сваки од ових догађаја,“ образлаже досадашња открића Борисав Аћимовић, директор Института у Сремској Каменици.
Неке организације су одбациле ове налазе као сензационалистичке и паранаучне.  Организација "Удружени  против манипулација" (У.П.М.) упутила се на лице места и утврдила да никаква слична постројења не постоје у Барајеву и околини. Чланови овог удружења нуде фотографије терена као доказ и тврде да је то обично замајавање грађана.
„Никакав Х.А.А.Р.П. не постоји у околини Барајева, самим тим нема никаквог утицаја на људе. Институт из Сремске Каменице, за стране интересе, свесно фалсификује научна истраживања, како би прикрио прави злочиначки план, усмерен против нашег народа, а то је контрола ума коју САД суптилно спроводи преко Бус-Плус картица и зрачењем које емитују валидатори!"  категоричан је Желимир Лалић, председник ове организације.

Популарни постови