петак, 27. децембар 2013.

Салата од воде извозни адут Ужица




Ужице, 27.12. 2013. (Мр. Гоод) -Салата од воде, чију производњу је ових дана започео ужички водовод, у себи садржи велики број различитих витамина и бета каротена, што је чини једном од најквалитетнијих салата на тржишту, слажу се нутриционисти. Ова салата би ускоро могла постати и извозни адут овог града на пробирљивом европском тржишту сматрају надлежни у ужичкој општини.
-Стручњаци процењују да је ова салата изузетно хранљива, а има и пријатан укус и боју-каже Зоран Милитаров, запослен у ужичкој општини. - Њена велика предност је  изузетно јефтина производња. Наиме, довољно је отворити славину и насути потребну количину воде. По проценама наших служби ова салата би могла пронаћи своје место на европском и светском тржишту које је увек заинтересовано за здраве, природне производе-тврди Милитаров.
Милитаров каже да ће Град Ужице учинити све како би заштитио и брендирао овако добијену салату па би Ужичани после чувене "Ужичке лепиње" ускоро могли да постану препознатљиви и по производњи "Ужичке салате од воде"
Предузимљиви Ужичани су свесни вредности овако добијене салате па су масовно кренули са штедњом воде из водовода. Све залихе флаширане воде у трговинама су просто плануле, а у град су стигле и цистерне које ће грађанима обезбедити воду неопходну за пиће.

Идеја:Ужице: Проблеми са водом, пуна алги!

Популарни постови