понедељак, 3. децембар 2012.

Путари спремно дочекали коментаре "Снег опет изненадио путаре"

Србија, 3.децембар 2012, (Мр.Гоод) -Снег који је ових дана почео да пада широм Србије донео је са собом праву поплаву Фејсбук и Твитер коментара који гласе: "Снег опет изненадио путаре у децембру"! Републички хидрометеоролшки завод (РХМЗ) тврди да је појава оваквих коментара типична за овај период године и да ће њихов број бити у оквирима  просека.
-Ближи се крај јесени, која је ове године била неуобичајено топла, и у наредном периоду треба очекивати више падавина. –каже Радован Вишковић, портпарол РХМЗ. -Снег који је данас почео да пада је нормална појава у ово доба године, а  коментар“ Снег  опет изненадио путаре у децембру!“  већ годинама прати његову појаву . Очекујемо да ће се  њихов број кретати у оквирима деценијског просека па грађани немају разлога за узнемиреност- умирује Вишковић грађане. Вишковић додаје да и у наредним годинама треба очекивати овакве коментаре уз снег и да ће то трајати све до појаве зиме без снега или док евентуално неко не смисли неку  нову фору о снегу и путарима.
Путеви Србије спремно очекују појаву ових статуса, кажу у овој фирми. Одмах по њиховој појави радници „Путева“ ће почети са одговарањем на њих. Спремљено је неколико адекватних одговора као што су „Е није нас изненадио“, "Смислите неку нову фору", „Не можемо ми све да стигнемо“ и „Узмите прво лопату и очистите испред своје куће, па онда критикујте“ , кажу у овом јавном предузећу.


Популарни постови