уторак, 26. фебруар 2013.

Томислав Николић сматра да је додељивање одликовања јако леп хоби



Београд, 26.02.2013 (Мр.Гоод) -Томислав Николић одушевљен је чињеницом што му  место председника омогућава доста слободног времена па има могућност  да се посветим свом новом хобију, додељивању одликовања страним дипломатама и државницима. Председник Николић одликовао је јуче Владимира Путина и више лидера  земаља бившег Совјетског Савеза чиме је знатно обогатио своју колекцију .
-Николић је познат по томе што се чврсто држи устава када је обављање председничке функције у питању, а пошто председничка овлашћења нису велика он је морао да пронађе начин како би попунио слободно време.  Давање одликовања страним политичарима се показало као изузетно занимљив хоби у коме се председник више него добро снашао и до сада је успео да скупи респектабилну колекцију одликованих људи и додељених медаља.-објашњава председников саветник Оливер Антић.
Николић представља велико изненађење у овој области  јер се не памти да је неки председник остварио тако добре резултате за кратко време. Фали му још само неколико личности како би први у свету у својој колекцији имао све политичаре са територије  Совјетског Савеза, Оно што Николићеву колекцију чини изузетно вредном је и чињеница да на њој има доста политичара које до сада нико није одликовао. Како кажу у председништву Николић не намерава да се заустави на овоме, па ће ускоро одликовати још неколико људи како би зацементирао своју позицију председника који је највише напредовао у овој области. 

Популарни постови