четвртак, 28. фебруар 2013.

Заједница фудбалских суперлигаша Србије наставља борбу против организованог нарушавања голгетерског просека Јелен Суперлиге



Хет-трик шокирао Теразије 3


-На ванредној седници Заједнице фудбалских суперлигаша Србије, челни људи ове организације најоштрије су осудили недолично понашање фудбалера Хајдука из Куле, који су у утакмици 16. кола домаћег шампионата, као домаћини победили Јагодину са чак 3:0! Чињеница да је капитен Хајдука, Лазар Веселиновић, том приликом остварио хет-трик, додатно је изазвала негодовање у Заједници. Тим поводом, са Теразија најављују покретање поступка против поменутог фудбалера и његовог клуба, а јавности су се обратили саопштењем, које вам делимично преносимо.
“Постизањем чак три поготка на једној утакмици, Веселиновић је најодговорнији за то што је у 16. колу домаћег шампионата, на седам одиграних мечева (дуел БСК-Партизан одложен, прим. аут.) постигнуто чак 15 голова, одн. скоро два поготка по утакмици, што озбиљно угрожава досадашњи просек голова у нашој лиги и озбиљно утиче на пораст квалитета у домаћем шампионату, што је недопустиво. Дотични фудбалер ће морати своје понашање да објасни Арбитражној комисији ФСС-а, а његов клуб, који не само да није осудио овакав догађај, већ је напротив подстицао такво понашање и са одушевљењм славио убедљив тријумф над Јагодином, такође очекују санкције”.
Према незваничним информацијама, Веселиновића очекује суспензија од три утакмице, док ће Хајдук, за казну, исто толико мечева одиграти пред пуним трибинама.


Иван Јанковић

Популарни постови