петак, 8. фебруар 2013.

Дачић деловао као тајни агент док је имао сусрете са Мишом Бананом



Београд 08. Фебруар 2013. (Мр. Гоод)-Премијер Иваица Дачић нашао се на мети критика због својих контаката са Мишом Бананом чланом Шарићевог нарко клана, али права истина је да је Дачић све време био убачени тајни агент који је требало да прикупи информација о деловању овог опасног клана.- Ивица Дачић је овај посао врхунски одрадио.- кажу наши извори из МУП-а, а његова маска ниједном није доведена у питање.Дачић је и раније успешно мењао своје идентитети па се наметнуо као логичан избор, али су пресудну улогу имале његова храброст и пожртвовањње.
-Полиција је дуже време истраживала активности ове криминалне групе и јавила се потреба за агентом који ће деловати изнутра . Ивица Дачић се сам пријавио, несебично и храбро преузео на себе ту улогу. Показао се као изванредан агент и убрзо стекао велико поверење криминалаца који су му чак поклонили блекбери телефон како би одржавао комуникацију са њима. Све време док је одржавао контакт са Мишом Бананом нико из клана није посумњао да он уствари ради за полицију. Информације које је прикупио на овај начин пуно су помогле разбијању ове криминалне групе. –кажу наши извори из МУП-а.
Откривање ових података могло је да угрози безбедност самог Дачића па су зато дуго скривани од  јавности.  Уколико би се открило да је он тајни агент убачен у криминалне редове ниједан криминалац не би контактирао са њим, а могуће је да би му била угрожена и безбедност. Сада када су информације о његовим контактима процуреле у јавност, држава ће бити принуђена да открије праву истину како би сачувала Дачића од безразложних напада.

Популарни постови