субота, 20. април 2013.

Кад је видео шта је Дачић потписао у Бриселу, Слободан Милошевић затражио да га пребаце у најдубљи део пакла



Пакао, 20.04. 2013. (Мр. Гоод) -Револтиран садржајем документа који су у Бриселу потписали Ивица Дачић и Хашим Тачи, бивши председник Србије и Југославије, Слободан Милошевић затражио је од надлежних служби да га преместе у најдубљи део пакла како би ту одслужио казну коју сматра примереном. Милошевића, који је у паклу осуђен на вечност (одслужио седам година) , запрепастила је чињеница да је његов бивши портпарол и можда најбољи ученик Ивица Дачић пристао да потпише споразум који Косову практично даје независност. Бивши председник Србије је одавно прихватио своју одговорност за грехе из прошлости и прилично добро подноси прописану казну, али је Дачићев потпис кап која је прелила чашу и бацила га у дубоку депресију. Како јављају наши извори  Милошевић се од момента потписивања споразума крије по најдубљим врлетима пакла и избегава контакт са другим особама.
-Никад нисам видео овако нешто, Слободан је потпуно утучен-рекао нам је један од демона који је желео да остане анониман.-Дошао сам у своју смену и почео са редовним мучењем, али он просто није реаговао, ни јаук да испусти, само је себи нешто изгубљено мрмљао у браду. У једном моменту се окренуо према мени и снуждено рекао: Пеци, пеци, мали је ово пакао колики сам ја грешник.-преноси своје утиске овај демон и додаје да су његове колеге изгубиле вољу за радом када су виделе колико је Милошевић несрећан због бриселског договора.
Милошевићев је рано јутрос тражио пријем код Сотоне лично како би му изнео своје захтеве. Он сматра да су најдубљи понори пакла идеално место за његов даљи боравак на овом месту и нада се да ће ту успети да заборави на чињеницу да је одговоран за Дачићеву политичку каријеру 

Популарни постови