субота, 7. септембар 2013.

Сензационално: Стефан Кркобабић нема унука



Стефан Кркобабић  крио да нема унука
Београд, 07.09.2013. (Мр.Гоод) -Углед династије Кркобабић озбиљно је уздрман открићем да њен члан Стефан Кркобабић, иначе секретар у Привредној комори Србије, нема унука. Двадесетчетворогодишњи Стефан је дуго покушавао да сакрије ову чињеницу од медија  и чланова своје породице, а цела ствар је откривена када је отворено радно место секретара у једној државној институцији па га је деда позвао да пошаље свог унука како би примио дужност. 
-Можете замислити наш шок када нам је Стефан рекао да нема унука. Такав случај није забележен у историји наше породице -рекао нам је један од чланова династије Кркобабић.-На породичним окупљањима нас увек има доста па је тешко утврдити ко је ту коме деда, а ко унук па је Стефану било лако да сакрије чињеницу да никоме није деда.
Како сазнајемо из извора блиских  династији Кркобабић, њен најстарији члан Јован је толико шокиран овом вешћу да је приликом разговора о реформи пензијског система који је водио са новим министром финансија Лазаром Крстићем пристао на све Крстићеве услове. Једино што је тражио заузврат је да Министарство финансија као државну тајну чува податак колико Кркобабића тренутно прима пензију.

Популарни постови