четвртак, 24. мај 2012.

Мишковић и Беко близу договора о влади


После објављивања званичних резултата председничких избора највећа недоумица је ко ће формирати наредну Владу Србије. Иако већина странака тврди да до конкретних разговора још није дошло, незванично сазнајемо да су Мирослав Мишковић и Милан Беко утаначили готово све детаље везане за састав нове владе.
Ко је нови премијер?
У разговорима  који су вођени далеко од очију јавности дефинисана је будућа политика владе и кадровска решења.Очекује се да ће њих двојица у следећих неколико дана обавестити председника и посланике о томе ко ће бити нови премијер и министри.
Извор близак Мишковићу и Беку нам је незванично потврдио ове наводе:
„Господа Мишковић и Беко су помно анализирали резултате избора и складу са тим одлучили ко ће бити нови премијер. Оно што је много важније од кадровских решења, која јесу интересантнта јавности, је политика коју ће водити нова Влада Србије. За њих је најважније да Србија остане на истом путу, Србији  је сада преко потребна стабилност и они ће се потрудити да нова Влада ништа не промени. Такође, због стабилности Мишковић и Беко су водили рачуна да све њихове партије буду задовољне прерасподелом функција у новој Влади.“
Очекује се да Мишковић и Беко име новог мандатара саопште пошто Томислав Николић положи заклетву, што би требало да се деси 11.јуна.

Популарни постови