недеља, 20. мај 2012.

Због сумњи у нерегуларност кладионице повукле пар Тадић-Николић са листе!



 Гласине које су данима кружиле по Србији данас су добиле своју потврду, кладионице су повукле пар Николић-Тадић са листе и стопирале уплате на њега. Већ недељама трају спекулације о регуларности овог меча, и како кажу инсајдереске информације претходних дана је забележен велики број високих уплата на овај меч, што је сам продубило сумње. Кладионице су на крају реаговале и повукле меч из игре.

Како каже наш извор из једне од највећих српских кладионица ствари су кулминирале када су високо позоционирани чланови СНС-а уложили прилично велику своту на победу Тадића. То је био последњи окидач који је натерао кладионице да реагују. Иако је претходних дана постојало велико интересовање за овај дуел, кладионице су повукле овакав потез како би заштитиле себе. Како сазнајемо свима онима који су већ уложили новац рачунаће се квота 1, што практично значи да ће им бити враћен њихов уложени новац.
Иако из Европе немају никакве замерке на регуларност овог такмичења, што су европски функционери више пута поменули, у самој Србији приче о намештањима и спорним моментима не јењавају. Кладионице важе за најбољег показатеља регуларности у самим такмичењима и овакав потез  се може тумачити као само још један доказ да у изборној утакмици није све текло по правилима. Ако судимо по досадашњим искуствима и ово ће бити краткотрајна вест која ће неколико дана заокупити јавност да би се све завршило без икаквог дубљег преиспитивања и конкретног резултата.
Нама, искреним љубитељима ове племените игре, остају само  непотврђене сумње и горак укус у устима!

Популарни постови