четвртак, 23. август 2012.

Тадић санирао повреду сујете, спреман дочекује дуел са Ђиласом


Иако је изгледало  да га је шокантни пораз који је доживео у дуелу са Томиславом Николић тотално избвацио из такмичарског колосека, Борис Тадић се брзо опоравио и спреман је за наставак такмичарске сезоне. Нови дуел, у овом моменту много важнији за његову даљу судбину очекује га убрзо, а такмац ће бити његов дојучерашњи саиграч Драган Ђилас.
Повреда сујете прошлост?
Јавност у Србији, увек спремна да ужива у доброј борби, нестрпљиво очекује овај дуел, који се може испоставити као судбоносан за обојицу ривала. Медијска пажња, већ данима, будно прати дешавања у оба табора, пажљиво се одмеравају њихове изјаве и процењују изгледи за победу.
У овом моменту изгледа да су изгледи за победу подједнако распоређени на обе стране и да ниједан од такмаца не може са сигурношћу преузети улогу фаворита. Ривали се међусобно јако добро познају па на тактичком плану неће бити великих изненађења. Очекује се жестока борба, прса у прса, са доста јаких и ниских удараца.  Како сазнајемо из Тадићевог табора, повреда  коју је доживео приликом меча са Томиславом Николићем је успешно санирана и он ће овај меч дочекати потпуно спреман.
„Истина је да је Тадић доживео озбиљну повреду сујете приликом меча са Николићем, али је тим маркетиншких  стручњака учинио све како би га опоравили за предстојећи дуел са Ђиласом. Тадић је због тога узео краћи одмор, али је убрзо почео са активним кондиционим и тактичким припремама тако да можемо очекивати да у дуел уђе потпуно спреман.“, каже за Мр.Гоод један од чланова Тадићевог тима.
Незванично сазнајемо да је у Тадићевом опоравку учествовала и чувена Др. Маријана и да управо њој може да захвали за тако брз опоравак.Снимци са кондиционих припрема, који су ових дана процурели у јавност, сведоче да је Тадић у доброј физичкој кондицији и више него спреман за искушења која га очекују.
Ове вести су обрадовале све оне који нестрпљиво очекују „меч деценије“ како су га назвали неки новинари. Чињеница да су оба такмичара потпуно спремни за њега гарантује добру и неизвесну борбу до самог краја што поштоваоцима ове игре гарантује уживање и добру забаву. 

 Повреде сујете спадају у најгоре могуће повреде и од њих се релативно лако опоравља али ожиљци рана остају ЗАУВИЈЕК,и то је проблем који научници ни дан-данас не умију да ријеше. Мислили су да су нашли одговор у медикаменту под називом "мито-трон" али на крају се испоставило да лијек оставља непожељне ефекте у виду трајне зависности и то на оба састојка из самог назива лијека(мито / трон)! За дивљење и дубоко поштовање је чињеница да и поред свих ових сазнања наши политичари и даље воде беспоштедну борбу на путу ка првој столици...и зато вам несебично хвала,орлови наши головрати,задебљаног кљуна! (са терена,од сарадничког дописника за Мр.Гоод, Јаук Тихић-Мучинић)
Бојан Савић
Александар Микулић

Популарни постови