уторак, 5. март 2013.

У најави меч за највећу легенду Слагалице, Славољуб против Драгутина



-Славољуб, Легенда Слагалице - подноси тужбу против, нове звезде овог квиза, Драгутина Ђорђевића због намерног изазивања легендарности у овом популарном квизу. Како наводе извори блиски легендама, Славољуб тврди да је Драгутин Ђорђевић, неовлашћено и тенденциозно покушао преотимање  звања Легенда, без иједног жртвованог бода - шта више, због победе у финалу, Славољуб ће приложити жалбу Милки Цанић, због очигледног пропуста у сузбијању незаконите легендарности.
Славољуб  годинама важи за неприкосновену легенду овог квиза јер је из две емисије успео укупно да изнесе -5 бода што је успех који нико није успео да понови. Драгутин је Славољубу бацио рукавицу у лице својом речи „кретенка“ што је изазвало смех водитељке која је то схватила као шалу на свој рачун. Ово није промакло српским медијима који су Драгутину одмах посветили пажњу што је изазвало Славољубов гнев јер оправдано сматра да је овим поступком његова легендарност доведена у питање.
Иако Славољуб сматра да је ово недовољно да Драгутин угрози његову легендарност, он тражи да се екипа квиза као и његови гледаоци јасно изјасне о томе чија легендарноист је већа. У противном Славољуб најављује тужбу против Драгутина и тражи организовање  меча пред широким аудиторијум како би потврдио да је управо он највећа легенда Слагалице.
Драгутин Ђорђевић каже да ће одговорити на позив на двобој и сматра да се Славољуб мора помирити са чињеницом да је његово време прошло и да су стигле младе снаге које су заслужиле да преузму титулу највеће легенде Слагалице. Поред гледалаца ову борбу ће са великом пажњом пратити  Кристина Раденковић и Данијела Пантић, садашња и бивша водитељка овог квиза, према којима  двојица такмаца гаје нескривене симпатије.

Ђорђевић демонстрира своју легендарсност

 Ивана Ива Јанковић
 Бојан Савић

Популарни постови