четвртак, 12. април 2012.

После пораза од Црвене Звезде навијач Партизана поднeo оставку!


Црвена Звезда је и у реваншу полуфинала купа Србије надиграла и победила Партизан. Иако се после победе у првој утакмици очекивало да Звезда прође у финале, нови пораз и то пред својим навијачима узбуркао је многе духове и довео до прве оставке у редовима актуелног шампиона.
 Желимир Лалић из Чачка дугогодишњи навијач Партизана јуче је пријатељима и новинарима  рекао да је донео неопозиву одлуку и да више неће бити навијач Партизана.
                                                        Лалић је између осталог рекао:
„Годинама сам навијач Партизана, и увек сам радио у интересу клуба. После овог пораза, мислим да је време да неко преузме одговорност и моја оставку треба схватити као лични чин којим желим да укажем на лоше ствари које су у овом тренутку дешавају у нашем клубу. Такође управи и играчима бих у овом, за мене, изузетно емотивном моменту, поручио :„Џукеле једне смотане, телади једна, јебо вас Ђурић, Ђурићу, јеб'о те Грант, све вам јебем кад сте такви“
 Такође Лалић је у поруци која је прослеђена навијачима Црвене Звезде поручио да му је жао што је раније исмевао највећи фудбалски клуб на нашим просторима и да његова оставка подразумева да Звездаши имају право да њега и Партизан исмевају следећих десет дана док његова оставка не ступи на снагу. После тог рока све његове обавезе трпљења провокација и исмевања престају и самим тим дотичне провокације  морају бити стопиране иначе ће преузети све законске мере како би заштитио своју личност и свој интегритет.
Лалић је још рекао да у наредном периоду неће подржавати  ни један тим, и да ће пошто  се добро одмори размотрити понуде других клубова и да ће тада можда одлучити за који ће тим убудуће навијати!

Популарни постови