четвртак, 20. септембар 2012.

Откривена још једна организација која Србима ради о глави


Вечити извор контроверзи
Јапанско научно друштво, организација која се бави популаризацијом науке, ових дана је и званично проглашено антисрпском  од стране Српске патриотске организације (СПОР). Разлог за  овакву реакцију СПОР-а  је текст о Николи Тесли који је у свом билтену објавило ово научно друштво. Инкриминисани текст се опсежно бави Теслиним достигнућима, њиховом утицају на данашњи свет, и уопште сврстава Теслу међу пет најзначајнијих научника модерног доба. Оно што СПОР сматра апсолутно недопустивим је чињеница да се у тексту нигде не помиње Теслино српско порекло и чињеница да је био син православног свештеника.
- Пажљиво смо анализирали инкриминисани тескт, уз помоћ гугл преводица смо га превели на српски и јасно утврдили да се у њему нигде не наводи да је Тесла био Србин. Истина, нигде не пише ни да је био амерички или нечији други научник, али то само потврђује наше сумње да иза свега стоје креатори Новог светског поретка који имају за циљ стварање наднационалног друштва и уништење Срба.-објашњава разлоге за овакву одлуку Александар Дивовић председник СПОР-а -Свих пет чланова СПОР-а је учествовало у дебати о овом случају. чули су се разлози за и против, али на крају  је преовладао разум и донета је одлука да се од данас Јапанско научно друштво има сматрати и третирати као антисрпско.  
По Дивовићевим речима активисти СПОР-а  ће у будућности пажљиво пратити активност Јапанског научног друштва и на свако њихово појављивање у медијима реаговати. Сваки њихов текст ће бити испраћен коментарима у којима ће бити оптуживани за антисрпску делатност  и биће им пришивене етикете као што су :портпароли Новог светског поретка, амерички подрепци, масонска испостава и слично.
Такође Јапанско научно друштво ће, под редним бројем 8989., бити уписано у каталог антисрпских организација  одмах иза Холандског удружења пчелара.Биће му додељен коефицијент 1 што се сматра не превише антисрпским са могућношћу губљења тог статуса. Максимални кофицијент антисрпства -10 има више организација и институција, а међу њима предњаче ЦИА, Ватикан и Б92.

Популарни постови