понедељак, 10. децембар 2012.

Косовска влада задовољна квалитетом изграђених прелаза на Јарињу





-Прелази који су ових дана изграђени између Србије и Косова урађени су изузетно квалитетно, а српске фирме које су их градиле успеле су да испуне најстроже стандарде ЕУ, једногласна је оцена српске и косовске стране.Градња прелаза је покренула српску грађевинску оперативу која после овога може очекивати  нове уговоре, сматрају надлежни са обе стране.
- Били смо мало скептични приликом ангажовања српских фирми, али су нас оне својим радом демантовале. Изузетно добра архитектонска решења, уклопљеност објеката у амбијент и квалитет самих радова показују да су ове фирме у стању да се носе са свим изазовима. – био је импресиониран  Хашим Тачи, председник Косовске владе после обиласка радова и додао да српске грађевинске фирме могу очекивати ангажовање на сличним пословима  дуж границе између Косова и Србије.
   Задовољство урађеним послом нису крили ни у влади Србије:- Сваки посао у ова кризна времена је добродошао, поносни смо на српске фирме које су свој посао завршиле у предвиђеном року и при томе показале да могу да раде изузетно квалитетно.- рекао је за Њуз, Дејан Павићевић шеф српског преговарачког тима. -Гранични, овај, административни прелази су заједнички пројекат српске и косовске владе и представљају само почетак будуће сарадње, сматра он.
 

Популарни постови