петак, 14. децембар 2012.

Дачић: Државни органи ће дати све од себе да смак света прође несметано



-Смак света ће проћи без проблема, тврди Дачић!
Србија, 14. Децембар 21012. (Мр. Гоод) 
-Смак света чије  одржавање је предвиђено за 21.12. ове године представља велики изазов за државне органе и надлежне службе, који пак умирују грађане и тврде да разлога за забринутост нема и да ће учинити све да смак света прође несметано.
-Сви државни ресурси су  у приправности и спремно дочекују смак света. Јавне службе и надлежна министарства су урадила све што је у њиховој моћи да створе неопходне услове за  несметано одржавање овог догађаја. Захваљујући труду државних органа грађани ће имати могућност да уживају у свеопштој катаклизми на прави начин доживе пропаст света.-изјавио је премијер Ивица Дачић, који је затим позвао грађане да достојанствено и у свечаној атмосфери дочекају овај догађај  планетарног значаја
Смак света ће бити дочекан широм Србије на трговима, улицама, а многи ће га дочекати у својим топлим домовима. Грађани Србије ће том приликом имати јединствену могућност да се осете као део света.Како би дочарала осећај опште катаклизме Радио Телевизија Србије ће емитовати репризу неке од својих серија, док ће Пинк свој програм обогатити неком емисијом са Леом Киш.  

Популарни постови