четвртак, 28. март 2013.

СНС сматра да би Вучић требало да преузме улогу Великог брата



-Срспка напредна странка издала је саопштење у коме изражава подршку раду Великог брата, али и своје уверење да је Александар Вучић најбољи кандидат за ту функцију. У СНС сматрају да је Вучић својим радом доказао своју способност  у решавању најтежих проблема као и да је природно да ова странка жели да види свог председника као Великог брата, чиме показује жељу за преузимањем одговорности за стање у држави.
-Александар Вучић је у претходном периоду показао све своје квалитете и ужива највеће поверење грађана. Сматрамо да је природно да наша партија жели да управо он буде на функцији Великог брата, али не желимо да прејудицирамо каква ће бити кадровска решења у овом  ријалитију. -каже Небојша Стефановић, високи функционер ове партије, који додаје да ће све одлуке бити донете у договору са коалиционим партнерима.
Вучић је најпожељнији кандидат за ову функцију и по мишљењу грађана. Велики број њих сматра да би Вучић натерао учеснике овог ријалитија да изнесу и најситније детаље о дешавањима у кући, као и да би успео да спречи све манипулације којима се учесници баве. Није тајна да би Вучића на овом месту волели да виде и представници ЕУ и САД, као и један број домаћих интелектуалаца. Најгласнија у томе је Весна Пешић која сматра да Вучић поседује неопходан ауторитет и енергију за доношење тешких одлука и да би под његовим вођством овај ријалити врло брзо достигао европске стандарде.

Популарни постови