недеља, 12. мај 2013.

Риба лажов прича да ју је уловио човек висок три метра

Зелени Венац , 08.02.2013, (Мр. Гоод) -Жестока расправа повела се јутрос у у великом акваријуму рибарнице Алас на Зеленом Венцу када је, тек пристигли, шаран голаћ устврдио да га је упецао човек висок три метра. Његови сустанари у акваријуму су углас тврдили да толики човек не постоји и да овај шаран бесомучно лаже. Док је једна група шарана живо учествовала у расправи други су се подгуркивали перајима и подругљиво смејали добацујући: "Ал га претера!", "Смањи, мало!".
Дотични шаран, који је од својих пријатеља одмах добио надимак Гољо Лажов, тврди да је све што је рекао истина – Човек који ме је упецао је био огроман, висок минимум три метра, очи су му биле оволике- шири Гољо уста како би демонстрирао колике су биле очи риболовца који га је уловио.
Његови другари из акваријума са подсмехом гледају на ову причу.
-Ко је икад видео човека од три метра? Гоља знам још из Дунава и тад је био склон фантазирању али сад је баш претерао. У реду је мало слагати кад је величина риболовца у питању, али баш оволико... Толико сам се смејао да сам мислио да ће ми пући мехур.-каже за Мр.Гоод извор из акваријума, који је желео да остане анониман.
Подсмех и критике нису поколебале Гоља који не одустаје од своје верзије догађаја. Упорно тврди да је риболовац заиста имао три метра, да је користио изузетно дебео и јак прибор и да је борба са њим трајала два сата. Гољо је додао да  жали што је само риба па није могао да користи фотоапарат и фотографијом докаже истинистост својих тврдњи.

Идеја: Неко са Њуза
Ово је била моја верзија идеје, а овако изгледа на Њузу:Рибу упецао пецарош од два метра и 15 центиметара

Популарни постови