недеља, 26. мај 2013.

Због економске кризе БИА замрзава хонораре доушницима



Београд, 26.05.2013, (Мр.Гоод) -Мере штедње којима влада покушава да ублажи тешку финансијску ситуацију нису мимоишлке ни  Безбедоносно информативну агенцију (БИА) која је принуђена да замрзне хонораре  својим доушницима-сазнаје Мр.Гоод из извора унутар саме агенције. Овом мером ће бити погођено неколико стотина хиљада грађана којима доушнички хонорар служи за попуњавање кућног буџета.. 
-Економска криза се одражава на цело друштво па и на саму агенцију. Морамо се прилагодити новим условима и замрзнути хонораре својим доушницима. Надам се да ће наши сарадници разумети стање у коме се БИА тренутно налази и да ћемо упркос свему наставити нашу плодну сардњу. Ово је само привремена мера и  чим то околности дозволе хонорари ће бити одмрзнути-каже за Мр. Гоод извор из БИА.

Поред ових мера БИА је одлучна у намери да подигне ниво образовања својих доушника па је покренула иницијативу за оснивање своје академије. Полазници академије ће имати прилику да теоријски и практично савладају све финесе које су неопходне за рад једног обавештајца. Поред прислушкивања, праћења они ће бити у прилици да науче и основне технике камуфлаже како би се једног дана успешно прерушили у обичног новинара, студента или политичара. То ће, верују у БИА допринети бољем и ефикасније раду ове службе што ће неминовно водити ка финансијској стабилизацији, а касније и њеном економском напретку.

Популарни постови