понедељак, 20. мај 2013.

Звездини фудбалери тврде да ће им предах у дербију добро доћи пред наставак првенства



Београд, 20.05.2013.(Мр.Гоод) -Фудбалери Црвене Звезде једногласни су у оцени да је  претходни дерби дошао у најбољем моменту по њих јер су имали прилику да се одморе и тако спремни дочекају  наставак првенства.
-Дуга и напорна сезона је иза нас и одмор нам је био неопходан -каже капитен тима Ненад Милијаш. За време дербија смо имали прилику да се опустимо и напунимо батерије пред изузетно важне утакмице које нас очекују у наставку првенства.
Звездини фудбалери су искористили дерби за лагано трчкарање по терену како се не би превише замарали, а тренер Са Пинто је разрађивао тактичке замисли у одбрани.По његовим речима одбрана још увек не финкционише баш најбоље, али се тим уиграва и у наставку сезоне могу се очекивати одличне партије овог дела тима. Што се напада тиче Са Пинто каже да није желео да открива све адуте на самом дербију и тврди да ће наредне утакмице показати какву тактику је спремио.
-Очекују нас битни и течи мечеви. Морао сам неке тактичке замисли да сачувам за њих, па нисам желео да противницима унапред откријем чиме све располажемо у нападу. Дерби је био одлична прилика за одмор а наставак првенства ће показати да смо га искористили на најбољи начин-уверен је португалски стручњак.

Популарни постови