петак, 26. јул 2013.

Власници сплавова обећавају да ће девојке радника обезбеђења убудуће бити видљиво обележене



Београд, 26.07.2013, (Мр. Гоод) -Девојке радника обезбеђења на београдским сплавовима биће видљиво обележене како би се избегли учестали инциденти са гостима, одлучили су данас власници сплавова.   

Више пута у последње време гости су изазивали инциденте тако што би започињали разговоре са девојкама радника обезбеђења што је кулминирало непријатним сценама па су угоститељи приморани на овај корак.
-Лето, врућина, мало се попије па се гости забораве. Они не знају која је чија девојка па се деси да заподену разговор са погрешном и тако изазову инцидент. Одлучили смо да станемо на пут таквим ексецима па смо увели обавезно обележевање девојака које се забављају са члановима обезбеђења-каже Митар Поледица, власник једног сплава.
Девојке ће убудуће носити плочице са својим именом и сликом свог момка, па ће гости одмах знати да не треба да се упуштају у разговор са њима. Ова мера ће по мишљењу власника довести до смањивања броја инцидената које изазивају гости. 
-Сплавови су обележје Београда и морамо водити рачуна о реду на њима. Немиле сцене које се понекад дешавају треба свести на минимум и сви смо спремни да радимо на томе. Радници обезбеђења су професионалци који раде врло одговоран посао. Очекујемо да ћемо овако смањити стрес под којим се налазе јер више неће морати да брину да ли ће неки мушкарац започети разговор са њиховим девојкама. Ова мера је у интересу свих,  обезбедиће смањивање тензија, а као последицу имаћемо мањи број претучених гостију и смртних случајева међу њима-уверен је Поледица.

Популарни постови