петак, 10. фебруар 2012.

ТОМА НИКОЛИЋ ИЦРПЉЕН ЗБОГ ПРЕВИШЕ МРШТЕЊА



Београд, 10.фебруар
Председник Српске Напредне Странке Томислав Николић јуче је примљен у Ургентни центар у Београду, где му је указана помоћ. Како сазнајемо Николић нема озбиљније здравствене проблеме, ради се о обичној исцрпљености која је настала као последица превише мрштења приликом телевизијских наступа, конференција за штампу и редовних страначких активности.
  „Разумљиво је што се Николић толико мршти, приликом сваког наступа он говори да  у Србији никад није било горе, да је народ све сиромашнији, корупција огромна. Да би дочарао ефекат својих речи он стално мора бити намрштен и туробан. Када се човек мршти он мора активирати 43 мишића, док је за смех потребно само 17. Погледајте само колики је то напор, и колику је жртву спреман да поднесе Томислав Николић како би у Србији дошло до промена. Ево погледајте Тадића, он се врло често смеје, што је много лакше (користи само 17 мишића), чиме показује да није спреман да се ухвати у коштац са проблемима у којима се Србија налази. Ниједан од ових проблема се не може решити смејањем већ само мрштењем.“
  „Срећа је што последице нису озбиљније, Николић ће имати времена да се одмори до почетка кампање. До тада, Александар Вучић, и млађи функционери странке преузеће на себе терет и они ће се мрштити још више како би попунили празан простор док се Тома мало одмори и прикупи снагу за мрштење у кампањи. Очекујемо и од наших коалиционих партнера да преузму свој део терета и повећају интезитет мрштења у овом периоду“, каже за С.С.С.С. Владимир Божовић функционер СНС-а, који је желео да остане анониман.

Популарни постови