среда, 6. јун 2012.

Ђелић: “У владу ако ме тетка прими!“



Члан председништва ДС Божидар Ђелић каже да њеогово учешће у новој Влади Србије зависи од тога да ли ће га тетка примити у стан!

 „Борис Tадић је овлашћено лице ДС-а за преговоре о влади, он ће и одлучити ко ће бити нови министри, ако ДС успе да формира скупштинску већину. Моје учешће у тој влади зависи од више ствари, а највише од моје тетке и тога да ли ће ме примити да спавам код ње следеће четири године. Познато је да сам и у прошлим мандатима спавао код тетке на каучу, али после моје оставке и одласка из владе тетка је набавила мачку, па нисам сигуран да ли ће бити места за мене.“, каже Ђелић.
Преговори о влади увелико трају, кадровска решења се још не назиру, а да ли ће Ђелић бити министар остаје да видимо. Уколико Ђелић не буде могао да се смести код тетке ,Борис  Тадић би могао њеној мачки да понуди министарско место, чиме би дошло до уштеде у буџету, а неки аналитичари кажу да би мачка била јако корисна у Влади Србије, јер би сигурно хватала мишеве за разлику од Ђелића коме многи замерају да тај посао није довољно добро обављао.
Како сазнајемо Тадић ће се ових дана састати са Ђелићевом тетком како би размотрили будуће потезе у формирању владе.

Популарни постови