субота, 9. јун 2012.

"Орлови" спремно дочекали Европско првенство!


  Добре вести стижу из табора наше фудбалске репрезентације, сви фудбалери су здрави а у екипи влада одлично расположење. Оно што радује све поклонике фудбала у Србији је добра форма наших фудбалера  и чињеница да у екипи влада  добра атмосфера  и да  после дуго времена постоји тимски дух који је у прошлости често недостајао. 

 Слекетор „Орлова“  Синиша Михајловић каже да се сви репрезентативци осећају добро, да нема повређених и да су укупно гледано сви у доброј форми и више него спремни за искушења која их очекују за време ЕП. Нарочито је поносан на одбрану нашег тима и каже да је спреман да се клади да на целом првенству неће примити ниједан гол.
 Капитен репрезентације Бранислав Ивановић је презадовољан ситуацијом у тиму: „Репрезентација је доста подмлађена, има доста нових имена, али сви смо добро радили, физички се добро осећамо и апсолутно смо спремни за Европско првенство. У репрезентацији влада позитвна атмосфера, па ћемо тако већину утакмица гледати заједно. Договорили смо се да се налазимо на београдским сплавовима како би сви заједно гледали утакмице и тако потврдили наш заједнички дух. Још увек нисмо одлучили за коју ћемо репрезентацију навијати, али одлука о томе ће бити донета већ вечерас код мене у стану. Иако има различитих предлога, одлучили смо да ћемо сви сложно, као један, навијати  за репрезентацију коју одабере већина. „
   Лепа вест је и да су неки бивши репрезентативци посетили базу „Орлова“ на београдском сплаву Фристајлер, који је постао традиционално место окупљања нашег националног тима, како би им пружили подршку и пожелели срећу за време Европског првенства.
Бивши капитен Дејан Станковић каже да је одушевљен атмосфером у тиму.
 „Осећа се позитивна енергија у ваздуху, момци дишу као један, очекујем много од овог састава. Са носталгијом се сећам времена кад сам био капитен репрезенације, и  када смо се ја и саиграчи из репрезентације  окупљали по сплавовима и заједно гледали преносе европских првенстава.“
 

Популарни постови