уторак, 8. јануар 2013.

Радишић одбранио титулу најбољег везача пертли



Два најбоља чвора по мишљењу жирија.
08. Јануар 2013, (Мр.Гоод) -Традиционално такмичење у најбољем везивању пертли и ове године је протекло у знаку прошлогодишњег шампиона Благоја Радишића. Првенство су обележиле неизвесне борбе а финални меч је у неким моментима одузимао дах присутним гледаоцима који су дупке испунили "Кафе бар Оазу", традиционалног домаћина овог такмичења. Ривали у финалу Борчић и Радишић су до последњег момента водили огорчену борбу, али је Радишић својим последњим чвором успео да заради максималан број поена и тако заслужено одбрани титулу.
Као и ранијих година оцењивани су брзина везивања и естетика везаног чвора, а  жири је свој посао обавио максимално коректно сагласни су сви учесници. 
-Радишић је доказао да је неприкоснован у овом моменту- искрен је Тихомир Борчић, другопласирани на крају такмичења. - Задовољан сам својим наступом, остаје ми да се још боље спремим и следеће године покушам да се попнем степеницу више.- каже он.
Шампион Радишић није крио своје задовољство - Велики успех, сви знамо да је теже одбранити титулу него је освојити. Честитам својим ривалима на фер борби, а својим навијачима на подршци без које не бих успео да освојим трофеј.  
Првенство у везивању пертли само је почетак узбудљиве спорстке зиме која нас очекује у Оази и ове године. Већ за суботу је планирано такмичење у зурењу у једну тачку, где прошлогодишњи првак Борко Аћимовић  важи за нејвећег фаворита.

Популарни постови