недеља, 27. јануар 2013.

Дилери шокирани чињеницом да је њихов колега радио као професор



-Београдски дилер Радомир М. Који је прекјуче ухапшен преко пута гимназије у којој је тајно радио као професор суспендован је са посла,  а истрага ће утврдити да ли је прекорачио строга правила нарко бизниса.
Еминентни земунски дилер Мића Полутка каже да је  Радомир М.  важио за једног од омиљених дилера међу београдским наркоманима и да је шокиран чињеницом да је овај радио као професор.
-Никада нисмо имали примедбе на његов рад. Увек је био професионалац посвећен свом послу, муштерије су га обожавале. Сви смо затечени чињеницом да је радио као професор. Никад нисмо имали назнаке да је неко од наших колега образован, а камоли да је завршио факултет и  ради у школи. Овакве појаве се морају сасећи у корену јер бацају љагу на целу професију.- сматра Полутка
Радомир М. Се налази пред тешким оптужбама. Истрага ће утврдити да ли је радећи као професор можда деци причао о опасностима које доносе наркотици или их одвраћао од дрогирања. Уколико се оптужбе покажу као тачне њему прети доживотна суспензија из нарко мафије. Радомир М. се а за сада брани ћутањем, по неким изворима понуђен му је статус сведока сарадника уколико открије имена других дилера који тај посао користе само као параван за своје активности са ове стране закона.

Популарни постови