петак, 18. јануар 2013.

Александар Тијанић сматра да је Марко Николић сморио са репризама својих тужби против РТС



 -Генерални директор РТС-а Александар Тијанић збуњен је чињеницом да је Марко Николић одлучио да репризира своју тужбу против ове телевизије због неисплаћених хонорара. Марко Николић и Светлана Бојковић су већ једном тужили РТС због неиплаћених дугова које су после судског процеса успели и да наплате. Популарни Гига Моравац је најавио да ће репризирати своју тужбу уколико му РТС ускоро не исплати новац који му следује. Своју тужбу ће највероватније репризирати и Светлана Бојковић и Драган Бјелогрлић.
-Марко Николић и Светлана Бојковић су наши велики глумци, сви их препознају по улогама у Бољем животу. Мислим да је ипак претерано што сваке године репризирају своје тужбе против РТС, мислим да ће тако само сморити и нас на РТС-у и судије. Шта ту има ново да се деси, све смо већ видели, можда је добро да сачекају неколико година па тек онда да нас опет туже. - збуњено прича  Тијанић.
Тијанић је додао и да не разуме ту потребу људи да стално репризирају исте ствари. Мисли да је неопходно понудити нешто ново, оригинално и смело, а не вртети већ прежвакане ствари као у овом случају.
Марко Николић, напротив, каже да не види ништа лоше у овој ситуацији и наглашава да је ово прва реприза његове тужбе ове године. 

Идеја: Гига Моравац: Опет тужим РТС

Популарни постови