недеља, 20. јануар 2013.

Вујошевић сматра да је за добар резултат недовољно што су председник и премијер гробари



-Тренер КК Партизан Душко Вујошевић убеђен је да његов млади тим има добру перспективу, али тврди да је доста тешко имати врхунске  резулатате док су само премијер и председник државе навијачи Партизана.
-Имамо млад и перспективан тим, пред којим је будућност, али морамо мислити на појачања. За сада није довољно што су Томислав Николић и Ивица Дачић наши навијачи, мислим да се морамо појачати на још неким позицијама. Фали један јак играч на позицији утицајног потпредседника владе. Сви знају да је и Расим Љајић навијач Партизана али тренутно није у најбољој форми па од њега нема велике користи.- износи своје мишљење Вујошевић.
Председник Томислав Николић се више пута изјашњавао као ватрени навијач Партизана, чак је на  свадби свог сина у једном моменту обукао црно-бели дрес како би показао  приврженост овом клубу. Његову љубав према Партизану доказује и његов надимак „Тома Гробар“, док је Премијер Ивица Дачић дуго година био члан управног одбора Партизана.
Вујошевић каже да ће у наредном периоду покушати да извуче максимум из ове двојице, али да ће без неког значајнијех појачања  тешко остварити  боље резултате.

Идеја: Кад на власт дође вођа Гробара 

Популарни постови