петак, 22. фебруар 2013.

Горан Кнежевић најавио да ће појести краву пред камерама како би доказао да нема разлога за панику



Београд, 22.02.2013, (Мр.Гоод) -Министар пољопривреде Горан Кнежевић оштро одбацује наводе медија да су кравље млеко и месо загађени недозвољеним количинама афлатоксина и најављује да ће јавно, пред телевизијским камерама појести краву како би свима ставио до знања да не постоји ни најмања опасност од њиховог конзумирања..
Миснистар Кнежевић тврди да је цела афера исфабрикована са циљем дестабилизације владе и да грађани немају разлога за забринутост.
-Све наше анализе показују да су количине алфатоксина у млеку у дозвољеним границама. Ја то млеко пијем, доказао сам то пред камерама и апсолутно ми ништа не фали.Упркос томе кампања против српског сељака се наставља, сад се чују гласине да је и кравље месо заражено токсичним материјама. Морамо стати на крај таквим гласинама и зато сам одлучио да поједем краву, јавно пред камерама како бих доказао да нема разлога за забринутост.- револтирано прича Кнежевић.
Влада је судећи по свему јединствена по овом питању. Подршку Кнежевићу дала је и Министарка здравља Славица Ђукић Дејановић која је поручила грађанима да је млеко апсолутно безбедно за употребу уколико се пије из малих чаша или шољица.  

Популарни постови