субота, 9. фебруар 2013.

Веза са косовском мисицом потрвдила да је Ди Каприо геј



-Вест да је чувени глумац Леонардо Ди Каприо у вези са косовском мисицом Афердитом Драшеј коначно је потврдила спекулације српске јавности да је познати холивудски глумац у ствари хомосексуалац. Још од улоге у Титанику његова сексуална оријентација довођена је у питање, али је тек веза са косовском манекенком развејала све сумње и дала за право свима онима који су тврдили да је Ди Каприо геј!
-Нисам уопште изненађен, увек ми је деловао мало геј, онако лепушкаст и нежан. Чињеница да је поред оволико лепих српских девојака изабрао мис Косова само је потврдила моје мишљење о њему.-каже Ђорђе Вукадиновић, аналитичар сексуалности у уредник часописа Нова Сексуално Правоверна Мисао (НСПМ).
Ди Каприо је годинама успешно крио своје хомосексуалне склоности тако што се забављао са познатим светским манекенкама и мисицама. Био је у вези са Жизел Бундшен, Ерин Хитрон, Бар Рафаели, али његове размене нежности са Афердитом Драшеј бацају потпуно ново светло на његову интиму. У Србији нико више нема дилеме да је Ди Каприо хомосексуалац, да ли ће остатак света прихватити ту чињеницу остаје да видимо у наредном периоду.


Популарни постови