уторак, 26. фебруар 2013.

Председник Ватерполо савеза, Велибор Совровић одушевљен стадионом у Борчи



"Стадион БСК-а нови Храм ватерпола"


26. 02. 2013. Београд, (Мр. Гоод) -Председник нашег Ватерполо савеза, Велибор Совровић, посетио је данас стадион БСК-а у Борчи, како би се лично уверио у стање тог објекта, који ће се, према последњим информацијама, наћи у најужем избору пливалишта за наредно Европско првенство у ватерполу, чији ће домаћин 2016. године бити наша земља.
- Изузетно сам задовољан овим што сам видео у Борчи. Чини се да је држава коначно препознала ватерполо као национални спорт број 1 и ми смо јој захвални на томе. Са задовољством можемо саопштити да ће се објекат у Борчи наћи на листи најозбиљнијих кандидата за домаћина смотре најбољих европских ватерполиста 2016. године, заједно са пливалиштима на Кошутњаку, на Бањици и у Крагујевцу - изјавио је први човек нашег ватерпола.
А овде није крај. Према незваничним информацијама, на стадиону у Борчи, у будућности, неће се такмичити само пливачи и ватерполисти. Наиме, због природног окружења у којем се овај објекат налази, челници нашег Олимпијског комитета размишљају да на њему у наредним годинама организују надметања веслача, кајакаша и спортских риболоваца.

Иван Јанковић

Популарни постови