уторак, 4. јун 2013.

Нек' зацвета хиљаду цветова



Мере економског опоравка су:
1. " Замрзавања плата у јавном сектору и пензија у овој години",
2. "Измена постојећег Закона о раду уз образложење да су велике примедбе страних инвеститора на то да је врло тешко заменити радника у Србији, али и да су одредбе које утврђују да је послодавац, приликом исплате социјалних програма, дужан да раднику исплати отпремнину за све године радног стажа, лоше".
3. "Могуће померање границе за одлазак у пензију жена на ону која данас важи за мушкарце. Такође, у наредних недељу дана донеће се и одлука о увођењу пенала за ранији одлазак у пензију."

У преводу економски опоравак следи након смањења плата и пензија уз отпуштање радника у јавном сектору и остављању радника на милост и немилост у приватном сектору, плус померање година за одлазак у пензију због кога би и Метузалем страховао...

Мислио сам да је флоскула "Нисмо признали независност Косова" након потписивања бриселског споразума завршни ударац српског лудила, али дефинивно сам потценио овај народ...

По старој пословици "Ако не можеш да их победиш придружи им се" уз снажан притисак на даљински и свеже купљену дволитарку на црту из локалне продавнице са поносом узвикујем "Фармо хир Ај кам, Станија и Екрем у финалу, уаааа Весна Ривас и лоби из штале !!! Уа бре мамицу вам *#%(/&$%##"& "

Дарко Крчмар

Популарни постови