петак, 14. јун 2013.

Полиција објавила фотографију жита несталог из робних резерви и позвала грађана да јој јаве уколико га виде

Слика нестале пшенице коју је објавио МУП
Цела Србија, 14. 06. 2014. (Мр. Гоод) -Контролом  коју су извршили МУП и Министарство пољопривреде утврђено је да је нестало осамдеседет хиљада тона жита из робних резерви. МУП је хитро реаговао, кренуо у потрагу, а објавио је и слике несталог жита и позвао грађане да се јаве најближој станици полиције уколико га угледају.
-Још увек не можемо тачно да одредимо датум нестанка жита, али имамо његов опис па сматрамо да неће бити тешко да га пронађемо-каже Миле Јовичић, инспектор МУП-а задужен за овај случај. По нашим сазнањима зрна пшенице су ситна, браон боје са браздицом на трбушној страни зрна. Кукуруз је мало крупнији од пшенице, семе му је углавном жуте боје. Да би смо олакшали потрагу на нашем сајту смо објавили слике несталог жита и замолили грађане да нам помогну у његовом проналажењу. Наравно, грађани морају бити свесни да је нестало жито много веће од оног на слици, пшеница око 46 000 пута, а кукуруз око 32 000 пута.
Надлежни сматрају да ће објављивање фотографија олакшати проналажење несталог жита, а једино што их плаши је могућност да је жито напустило државу. Ипак, због његове величине сумњају у то, јер је по њиховим речима готово  немогуће да 80 000 тона жита прође неопажено.

Популарни постови