петак, 7. јун 2013.

Жан Рено мења име у Жан Фиат



Париз, Крагујевац, 07.06. 2013. (Мр.Гоод) -Познати француски глумац Жан Рено ускоро би могао постати заштитно лице српске фабрике аутомобила и због тога променити своје презиме у Фиат сазнаје Мр. Гоод из извора блиских српским властима. ФИАТ је Реноу понудио више него повољне услове па се ускоро очекује и озваничење овог договора.
-Министарство економије и Фиат су заједно радили на овом спонзорском уговору и могу рећи да смо на прагу његовог потписивања. Фиат жели да  изађе на француско тржиште где се среће са јаком конкуренцијом Пежоа и Реноа и било је јако  важно пронаћи заштитно лице које ће помоћи његовој промоцији.-објашњава наш извор из министарства финасија и економије.
Звезда филмова Професионалац и Велико плаветнило је један од најпопуларнијих глумаца у Француској и представља одличан избор, сматрају маркетиншки стручњаци. Чињеница да ће своје презиме променити у Фиат представљаће велики ударац конкуренцији и сигурно ће обезбедити одличну продају Фиатових аутомобила у Француској.
Како сазнајемо Влада Србије  ће Реноу (Фиату) ускоро донети одлуку о додели субвенција за промену презимена, након чега ће уговор бити озваничен.

Популарни постови